Fotos på hjemmesiden

Elever fra en HHX- og en HTX-klasse i Kalundborg var fotomodeller for en dag

Nogle fotos på UPCNs hjemmeside er optaget på EUC Kalundborg af den verdensberømte og prisbelønnede danske fotograf Ann Malmgren.

Elever fra to førsteårsklasser på HHX og HTX stillede sig gratis til rådighed som fotomodeller for dermed at støtte tilbuddene til de kammerater, der kan få brug for at snakke med en psykolog på et tidspunkt i løbet af deres uddannelse. På forhånd underskrev hver af 'fotomodellerne' en udførlig modelkontrakt.

UPCN siger til de medvirkende: "Det var rigtig sjov at arbejde sammen med jer. Mange tak til alle for den helt uvurderlige hjælp.  Billederne viser nogle skønne unge, som hver især har deres helt egen historie med sig, som hver især er på vej nye steder hen og med en masse spændende, endnu uopdagede muligheder foran sig."

Forud for optagelserne havde vi bedt alle elever om at medbringe en ting med en ganske særlig betydning for dem. Psykologisk set var det med den bagtanke, at vi alle som mennesker har brug for at være forbundet med det, der er vigtigt for os, det som vi giver betydning og værdi - og som vi bygger vores liv på.

Bliver vi adskilt fra dette vigtige, eller trækker mørke skyer hen over det - ja, da kan det komme til udtryk også på psykiske måder, måske endda føre nogen til en psykolog.

Senest opdateret 16-04-2024